Lukijailmoitukset

Oletko jättämässä ilmoitusta lehteen yrityksesi tai yhdistyksesi puolesta? Olemme päivittäneet lukijailmoituksia ja jatkossa palvelemme yrityksiä ja yhdistyksiä heille omistetulla sivustolla.

Siirry alla olevasta painikkeesta jatkamaan.

Surun kohdatessa muista vainajaa ja kerro läheisesi poismenosta kuolinilmoituksella. Jätä kuolinilmoitus Lounais-Lappiin.
Lue lisää

Voit halutessasi saada kuolinilmoituksen julkaisupäivän lehtiä 5 kappaletta. Lehdet toimitetaan kotimaan osoitteisiin ja ne tulee tilata viimeistään kaksi päivää ennen ilmoituksen julkaisupäivää. Tilaa lehdet sähköpostitse: lukijailmoitukset@lounaislappi.fi. Laita viestiin tarkat nimi- ja osoitetiedot sekä kuolinilmoituksen julkaisupäivä. Jälkikäteen tilattuja lehtiä emme pysty toimittamaan.

Kiitä osanotosta. Jätä surukiitos Lounais-Lappiin.
Lue lisää

Ostamassa. vuokraamassa, myymässä? Jätä ilmoitus Lounais-Lapin ilmoitustaululle. Muista hyödyntää myös 25% toistoalennus!

Onnittele ystävää tai ilahduta perheenjäsen. Tapahtuuko perheessäsi jotain iloista? Kerro siitä Lounais-Lapissa.

Ilmoita uudesta perheenjäsenestä Lounais-Lapissa, siitä jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Saat koodilla VAU50 kaste/nimenanto- ja syntymäpäiväonnitteluista alle kouluikäisille 50 % alennuksen! Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva. Hinta alkaen 10 €.