Ennen kuin perut tilauksesi…

 • Ärsyttikö sisältö?

  Meitä kiinnostaa, mitä tunteita ja reaktioita uutiset tai muu sisältö sinussa herättivät. Jos haluat perua tilaukseksi jonkin yksittäisen jutun vuoksi, lähetä meille ennen lopullista päätöstäsi mieluummin suoraa palautetta. Näin voimme kehittää toimintaamme. Otamme mielellämme vastaan myös juttuideoita. Noudatamme hyvää journalistista tapaa ja toimimme eettisesti ja reilusti sananvapautta vaalien. Olemme sitoutuneet Julkisen sanan neuvoston julkaisemiin Journalistin ohjeisiin.

  Anna palautetta

 • Digilukuoikeudet koko perheelle

  Tiesitkö, että sinun lisäksesi kolme samassa taloudessa asuvaa henkilöä voi lukea sisältöjä yhdellä lehtitilauksella? Jokainen perheenjäsen luo oman Kaleva Media -tunnuksen, johon on liitetty lehtitilauksestanne asiakasnumero.

  Luo Kaleva Media -tunnus

 • Rahanarvoisia kumppanietuja

  Siikajokilaakson tilaajana sinulle kuuluu erilaisia kumppanietuja. Olethan muistanut hyödyntää niitä?

  Selaa kumppanietuja

 • Tulevaisuus tilaajiamme varten

  Siikajokilaakso on kehittyvä media, jonka tekemisen keskiössä on aina tilaajamme. Kehitämme palvelujamme ja mediaamme niin, että ne tulevat tarjoamaan yhä relevantimpia sisältöjä sekä perinteisten että aivan uusien kanavien kautta. Kerro meille, miten voimme ottaa Sinut asiakkaana huomioon paremmin.

  Anna palautetta