Lukijailmoitukset

Yrityksille & yhdistyksille

Oletko jättämässä ilmoitusta lehteen yrityksesi tai yhdistyksesi puolesta? Olemme päivittäneet lukijailmoituksia ja jatkossa palvelemme yrityksiä ja yhdistyksiä heille omistetulla sivustolla.

Siirry alla olevasta painikkeesta jatkamaan.

Kuolinilmoitukset

Surun kohdatessa muista vainajaa ja kerro läheisesi poismenosta kuolinilmoituksella.
Lue lisää

Voit halutessasi saada kuolinilmoituksen julkaisupäivän lehtiä 5 kappaletta. Lehdet toimitetaan kotimaan osoitteisiin ja ne tulee tilata viimeistään kaksi päivää ennen ilmoituksen julkaisupäivää. Tilaa lehdet sähköpostitse: lukijailmoitukset@kaleva.fi. Laita viestiin tarkat nimi- ja osoitetiedot sekä kuolinilmoituksen julkaisupäivä. Jälkikäteen tilattuja lehtiä emme pysty toimittamaan.

Osanottokiitokset

Kiitä osanotosta. Jätä surukiitos Kalevaan.
Lue lisää

Kauppapaikka

Etsitkö vuokralaista, haluatko myydä auton tai haetko töitä? Kauppapaikan ilmoituksia julkaistaan Kalevassa joka päivä. Muista hyödyntää tämän osaston toistoalennus 25 %.

Toripäivä

Keskiviikkoisin vietetään Toripäivää: myydään/ostetaan. Vaihtoehtona on kaksi edullista ilmoituskokoa: 1×42 tai 1×20. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella.

Perheilmoitukset

Onnittele ystävää tai ilahduta perheenjäsentä Kalevassa, siitä jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella.

Perheuutiset / Vauvat

Ilmoita iloisesta perhetapahtumasta ja jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Saat koodilla VAU50 kaste/nimenanto/syntymäpäiväonnitteluista 50 % alennuksen! Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva. Hinta alkaen 10 €.